Nytt fra Natur i Endring

Illustrasjon: DNT Ung

Sommeren er over, men det skjer fortsatt mye spennende med folkeforskningsprosjektet Natur i Endring. Anders Bryn og Inger Kristine Volden har vært med på flere arrangementer i det siste:

Natur i Endring-representanter var tilstede på et fullsatt Naturfilosofisk seminar om tap av natur på Litteraturhuset i Oslo 10. november. Anders Bryn holdt foredrag om skoggrenser.

Anders Bryn holdt også foredrag om hva kulturlandskapet betyr for reiselivet på konferansen "Kokken og bonden" i Utgard i Lom 13.-14.november.

Inger K. Volden og Anders Bryn var med på et fullsatt klimaseminar om "Friluftsparadokset" arrangert av DNT Ung 22.november (bilde). Friluftsparadokset innebærer at desto mer folk bruker og blir glad i naturen, desto mer ødelegger vi den gjennom blant annet slitasje og reise. Livestream finnes på facebooksiden til Natur i Endring.

Konferansen Forskning i Friluft 2018 går av stabelen 5.-6. desember, hvor den samme duoen fra NHM stiller opp med tema "Folkeforskning: Norge gror igjen - hva skjer i naturen og hvordan påvirkes ferdsel og opplevelser?"

Emneord: natur i endring, skoggrenser, Kulturlandskap, DNT, friluftsliv
Publisert 4. des. 2018 09:10 - Sist endret 14. sep. 2021 08:52